ZUPY:

 

·Flaki

·Grzybowa

·Rosół

·Barszcz z pasztecikami lub krokietem

·Żurek z jajkiem i kiełbasą

 

II DANIE:

 

·Karkówka wieprzowa z sosem grzybowym lub własnym, śląskie, surówki

·Dewolaj z piersi kurczaka, frytki, surówki

·Stek z piersi kurczaka, ziemniaki opiekane, surówki

·Udo z kurczaka, talarki, surówki

·Zawijas chłopski, ziemniaki, surówki

·Szaszłyki z ryżem, surówki

·Schab ze śliwką w sosie śliwkowym, talarki, surówki

·Rolada cielęca w sosie pieczeniowym, ziemniaki z wody, surówki

·Kotlet schabowy, ziemniaki, surówki

·Kotlet mielony nadziewany pieczarkami, ziemniaki z wody, surówki

·Eskalopki drobiowe z owocami i serem, ryż z warzywami, surówki

·Roladka schabowa z musem drobiowym i warzywami, zawinięta w plasterek boczku,
 ziemniaki opiekane, surówki

·Kieszeń schabowa z pieczarkami, frytki,surówka

·Roladka drobiowa ze szpinakiem w sosie serowo-brokułowym, ziemniaki opiekane, surówki

·Pierś grillowana, półksiężyce, bukiet warzyw

·Karkówka z grila, frytki, warzywa duszone

·Gulasz wołowy z kaszą, surówki

 

PRZYSTAWKI:

 

·Schab po warszawsku

·Rolada z łososia ze szpinakiem

·Szynka w galarecie z sosem tatarskim

·Babeczki z pastami (pieczarkowa, szpinakowa, łososiowa)

·Łosoś wędzony z serkiem

·Galaretka cielęco-wieprzowa

·Ryba a”la Kamiza

·Befsztyk tatarski

·Jajka w majonezie

·Jajka faszerowane

·Śledzie na trzy sposoby

·Wędliny pieczyste

·Wędliny tradycyjne

·Pasztet z pieczarkami

·Sałatka krabowa lub kebabowa

·Sałatka jarzynowa

·Sałatka grecka

·Pikle

·Pieczywo

·Ciasta

·Owoce

·Kawa, herbata

·Szampan przywitalny

·Napoje zimne (cola, fanta, sprite, woda gazowana, woda niegazowana, soki owocowe)

·Chlebek przywitalny

 

* Menu każdorazowo ustalane jest indywidualnie z klientem

Hotel Restauracja "Kamiza" | Turzyn 192 a 07-221 Brańszczyk | Kom: 694 661 016 | Tel: +48 29 742 41 98 | Fax: +48 29 742 44 90 |
kamiza@oit.pl | recepcja@oit.pl | GPS: N: 52° 37' 38" | E: 21° 30' 31" | Numer konta: B.S. w Ostrowi Maz./O Brańszczyk 42 8923 1063 0500 0185 2005 0001

Dojazd

Telefon +48 694 661 016